Έκπτωση 25% στις δόσεις των ρυθμίσεων που ήταν πληρωτέες έως 31 Μαΐου

Έκπτωση 25% στις δόσεις ρυθμίσεων που ήταν πληρωτέες έως 31 Μαΐου θα λάβουν όσες επιχειρήσεις δεν κάνουν χρήση της 4μηνης παράτασης που έχει δοθεί και εξοφλήσουν τις δόσεις αυτές έως 15 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι για όλες τις πληττόμενες (βάσει ΚΑΔ) επιχειρήσεις έχει ήδη μετατεθεί κατά τέσσερις μήνες ο χρόνος καταβολής των δόσεων που έληγαν στις 31 Μαΐου, και οι επιχειρήσεις αυτές έχουν την ευχέρεια να εξοφλήσουν τις δόσεις τους έως την 30η Σεπτεμβρίου.

Μετά τη σημερινή απόφαση (Α.1126/2020), όσες από τις επιχειρήσεις αυτές δεν χρησιμοποιήσουν την παράταση και επιλέξουν να εξοφλήσουν τις δόσεις του Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, καθώς φυσικά και όσες τις εξόφλησαν ήδη, θα λάβουν έκπτωση 25% επί των ποσών των εν λόγω δόσεων.

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν από την RAPID για όλα τα ευεργετήματα που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19. Τηλ. 211 411 5217, e-mail: info@rapidsoft.gr

Η RAPID ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα υποστηρίζει περισσότερες από 150 μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα εταιρικών αναγκών, τις οποίες ομαδοποιούμε σε πέντε πυλώνες:

  • Λογιστική – Φοροτεχνική – Tax Optimisation
  • Οικονομική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός
  • Χρηματοδότηση
  • Financial Software & ERPs
  • Online Παρουσία & Προβολή

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Εταιρική Παρουσίαση

Σεβόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις, η RAPID προσφέρει τέσσερις μήνες δωρεάν υπηρεσίες σε όσες επιχειρήσεις επιλέξουν τώρα την RAPID για τη λογιστική & φοροτεχνική τους υποστήριξη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σχετική μας ανάρτηση.