Επομένως, λάβατε τη συμβουλή αυτού του γκουρού ρολογιών και αγοράσατε το πρώτο ρολόι. Είναι ένα σπορ μοντέλο, σε ατσάλι ή συνδυασμό μετάλλων, σε βραχιόλι, με μεγάλη αντοχή στο νερό και αντοχή. Σας μεταφέρει από μια επαγγελματική συνάντηση, μια εκδήλωση ντυσίματος, ένα χαλαρό δείπνο ή από διακοπές – όλα με στυλ. Επιβιώνει ακόμη και από την έκχυση ενός ποτού στο δρόμο σας για να επιστρέψετε στη θέση σας σε ένα παιχνίδι Colts ή Pacers. Τι ρολόι!

Τώρα όμως σκέφτεσαι. Τι θα γινόταν αν θέλω ένα διαφορετικό ρολόι, ξέρετε, κάτι λίγο πιο κομψό, πιο μοντέρνο, διακριτικό – κάτι που θα φορούσα λιγότερο συχνά ή για ειδικές περιστάσεις όπως μια κρίσιμη επαγγελματική συνάντηση, ένα ραντεβού ή έναν γάμο; Μη φοβάσαι. Στη Reis-Nichols έχουμε τις μάρκες που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της συλλογής ρολογιών σας.

Καταρχάς. Οι πιθανότητες είναι ότι αυτό το ρεπλίκα ρολόγια θα είναι σε δερμάτινο λουράκι. Είναι πιο κομψή εμφάνιση, πιο επίσημο σε μαύρο λουράκι και ίσως λίγο λιγότερο επίσημο στο καφέ. Τα δερμάτινα λουριά είναι άνετα αλλά απαιτούν λίγη περισσότερη φροντίδα και τάισμα. Δεν είναι για κολύμπι και με την πάροδο του χρόνου, η υγρασία και ο ιδρώτας θα τους κάνουν να φθείρονται και να χρειάζονται αντικατάσταση.

Αυτό που κάνει ένα ρολόι με λουράκι είναι να εστιάζει όλη σας την προσοχή και την προσοχή των γύρω σας στη θήκη του ρολογιού, αντί στη θήκη και το βραχιόλι. Ο ιμάντας είναι ένα συνοδευτικό της αισθητικής του ρολογιού, συμπλήρωμα και όχι μέρος ολόκληρης της κατασκευής.
Η Reis-Nichols είναι περήφανη που εκπροσωπεί την Patek Philippe, σίγουρα ένα από τα πιο πολυπόθητα brand στον κόσμο μεταξύ των συλλεκτών. Από το μοντέλο Calatrava μέχρι τις επιπλοκές, αυτά τα ρολόγια σε επίπεδο κειμήλιο κάνουν μια σαφή και ήσυχη δήλωση που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.
rolex
Το ρολόι δεν χρειάζεται να είναι απλό. Υπάρχουν όμορφες επιπλοκές όπως οι χρονογράφοι που διαθέτουν καλά στους ιμάντες. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού είναι η συλλογή ρολογιών Portofino από την IWC. Είτε αποτυπώνει μόνο την ώρα και την ημερομηνία είτε την πλήρη λειτουργία χρονογράφου, το Portofino είναι μια κομψή και κλασική προσθήκη σε κάθε συλλογή.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το TAG Heuer Carrera με λουράκι. Αυτός ο πιο κλασικός χρονογράφος παρουσιάζεται όμορφα σε λουράκι, ειδικά σε λευκές ή ανθρακί εκδόσεις καντράν.

Για άνδρες και γυναίκες δεν υπάρχει πιο κλασικό εμπορικό σήμα και κλασικό στυλ από το Cartier Tank. Διαθέσιμο σε ατσάλι και σε μασίφ χρυσό, αυτό το σχέδιο ηλικίας άνω των 100 ετών παραμένει τόσο επίκαιρο σήμερα για τους οπαδούς του στυλ και της μόδας όπως ήταν όταν πρωτοδημιουργήθηκε. Συγγνώμη για το λογοπαίγνιο, αλλά πάντα θα “δεξαμενείτε” τον εαυτό σας που το έχετε.

Η Jaeger-LeCoultre δεν παίρνει πίσω κανέναν σε καμία συζήτηση για τα κλασικά ρολογια ανδρικα απομιμησεις με λουράκια. Το αθάνατο Reverso είναι γνωστό σε όλους. Αυτή η καλλονή Art-Deco προσφέρει όχι μόνο ένα υπέροχο ρολόι από την εξαιρετική κατασκευή, αλλά και μια ιστορία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Η JLC φτιάχνει επίσης μια όμορφη συλλογή ρολογιών με στρογγυλή θήκη στη σειρά Master Control της, από απλή ώρα και ημερομηνία, έκδοση σε φεγγάρι, έως και GMT και αέναες επιπλοκές ημερολογίου. Εκπληκτική αξία από έναν από τους μεγάλους Maisons του κόσμου.

Το ρολόι χειρός με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ελβετία, το Tissot, κατασκευάζει μερικά εξαιρετικά ρολόγια με λουράκια, που κυμαίνονται στις άνετες τιμές των 300 $ έως και 1.500 $. Μην αφήσετε την τιμή να σας παραπλανήσει… αυτό είναι ένα εξαιρετικό ρολόι με πρωτοποριακές κινήσεις, μεγάλα αποθέματα ισχύος και κλασικά στυλ, ειδικά στις σειρές Heritage και Classic.

Τα ρολόγια που αναφέρονται παραπάνω και που απεικονίζονται παρακάτω είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που έχετε όπως βλέπετε να διευρύνετε τους ορολογικούς σας ορίζοντες. Προειδοποίηση emptor… μόλις λάβετε το σφάλμα συλλογής (ή το ενσταλάξετε σε κάποιον άλλο), είναι δύσκολο να το σπάσετε!