Ξεκίνησαν στις 17 Ιουνίου οι αιτήσεις για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ξεκίνησαν στις 17 Ιουνίου οι αιτήσεις για την επιδότηση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η επιδότηση αυτή θεσπίστηκε με το άρθρο 39 του Ν. 4936/2022, τον οποίο θα βρείτε εδώ.

Τη διαδικασία χορήγησης ρυθμίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 3365/2022 την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δικαιούχοι είναι οικιακοί καταναλωτές ρεύματος, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, οι οποίοι έχουν οικογενειακό εισόδημα έως 45 χιλ. ευρώ.

Η ενίσχυση ανέρχεται σε ποσοστό 60% επί της αύξησης των λογαριασμών ρεύματος που εκδόθηκαν από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως την 31η Μαΐου 2022. Αφορά μόνο την κύρια κατοικία των δικαιούχων καθώς και τη μισθωμένη κατοικία εξαρτώμενων τέκνων που σπουδάζουν στο εσωτερικό.

Οι αιτήσεις χορήγησης θα γίνονται στη σελίδα www.gov.gr τμηματικά, ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό του ΑΦΜ του δικαιούχου.

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν από την RAPID για όλα τα ευεργετήματα που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19. Τηλ. 211 411 5217, e-mail: info@rapidsoft.gr.


Η RAPID ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα υποστηρίζει περισσότερες από 500 μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε τρεις ακόμη χώρες. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα εταιρικών αναγκών, τις οποίες ομαδοποιούμε σε πέντε πυλώνες:

  • Λογιστική – Φοροτεχνική – Tax Optimisation
  • Οικονομική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός
  • Χρηματοδότηση  (Επιδοτήσεις, Δάνεια, Funds, Franchise)
  • Financial Software & ERPs
  • Online Παρουσία & Προβολή (e-shops, websites, fb pages)

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Εταιρική Παρουσίαση