Επεκτάθηκε και στον Ιούνιο η επιδότηση Power Pass.

Επεκτάθηκε και στον Ιούνιο η επιδότηση “Power Pass” των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν απαιτείται η υποβολή νέας αίτησης. Με αυτόματη διαδικασία θα επανυπολογιστεί για τους δικαιούχους το σύνολο της ενίσχυσης για την περίοδο από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως την 30η Ιουνίου 2022, και το επιπλέον ποσό θα καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων στα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ενίσχυση για τους μήνες Δεκέμβριο 2021 έως Μάιο 2022 έχει ήδη εκκαθαριστεί για την πλειονότητα των δικαιούχων και θα ξεκινήσει να καταβάλλεται στους την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η επιδότηση αυτή θεσπίστηκε με το άρθρο 39 του Ν. 4936/2022, τον οποίο θα βρείτε εδώ, ενώ τη διαδικασία χορήγησης ρυθμίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση 3365/2022 την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Δικαιούχοι είναι οικιακοί καταναλωτές ρεύματος, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, οι οποίοι έχουν οικογενειακό εισόδημα έως 45 χιλ. ευρώ. Η ενίσχυση ανέρχεται σε ποσοστό 60% επί της αύξησης των λογαριασμών ρεύματος που εκδόθηκαν από την 1η Δεκεμβρίου 2021 έως την 30η Ιουνίου Μαΐου 2022. Αφορά μόνο την κύρια κατοικία των δικαιούχων καθώς και τη μισθωμένη κατοικία εξαρτώμενων τέκνων που σπουδάζουν στο εσωτερικό.

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν από την RAPID για όλα τα ευεργετήματα που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19. Τηλ. 211 411 5217, e-mail: info@rapidsoft.gr.


Η RAPID ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα υποστηρίζει περισσότερες από 500 μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε τρεις ακόμη χώρες. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα εταιρικών αναγκών, τις οποίες ομαδοποιούμε σε πέντε πυλώνες:

  • Λογιστική – Φοροτεχνική – Tax Optimisation
  • Οικονομική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός
  • Χρηματοδότηση  (Επιδοτήσεις, Δάνεια, Funds, Franchise)
  • Financial Software & ERPs
  • Online Παρουσία & Προβολή (e-shops, websites, fb pages)

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Εταιρική Παρουσίαση