Υποχρεωτική δήλωση τηλεργασίας μέσω Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ

Υποχρεωτικά σε τηλεργασία, η οποία θα δηλώνεται εκ των προτέρων στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, τίθεται από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 4 Οκτωβρίου το 40% των εργαζομένων των ιδιωτικών επιχειρήσεων που δύνανται να εργασθούν εξ αποστάσεως.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εργασίας Ι. Βρούτση, για την προαναγγελία των υπαλλήλων που τίθεντα σε καθεστώς τηλεργασίας, θα δημιουργηθεί άμεσα νέο ειδικό έντυπο μέσα στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

 

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν από την RAPID για όλα τα ευεργετήματα που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19. Τηλ. 211 411 5217, e-mail: info@rapidsoft.gr

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας: 

Σεβόμενη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικές επιχειρήσεις, η RAPID προσφέρει τέσσερις μήνες δωρεάν υπηρεσίες σε όσες επιχειρήσεις επιλέξουν τώρα την RAPID για τη λογιστική & φοροτεχνική τους υποστήριξη.

Η RAPID ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα υποστηρίζει μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε τρεις ακόμη χώρες.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα εταιρικών αναγκών, τις οποίες ομαδοποιούμε σε πέντε πυλώνες:

  • Λογιστική – Φοροτεχνική – Tax Optimisation
  • Οικονομική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός
  • Χρηματοδότηση
  • Financial Software & ERPs
  • Online Παρουσία & Προβολή

 

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Εταιρική Παρουσίαση