Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με Αμαξίδιο στην Ουγγαρία.

Επιστρέψαμε από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας με Αμαξίδιο της Ουγγαρίας γεμάτοι εμπειρίες και με την 7η θέση στο ομαδικό. 

Περήφανοι όλοι εμείς στην RAPID που στηρίξαμε οικονομικά – αλλά και από κοντά με τις ζητωκραυγές μας – τις προσπάθειες του προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη και των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, και ιδίως του νεότερου μέλους της ελληνικής αποστολής, της γνωστής τραγουδίστριας Πένυς Σκάρου.

Φωτογραφικό υλικό από το Παγκόσμιο Κύπελλο θα βρείτε εδώ:   

pic1  pic2  pic3  pic4  video

Σχετικά δημοσιεύματα θα βρείτε εδώ:

Espresso   Tromaktiko

Το ταξίδι μας στην Ουγγαρία και η χορηγία μας στην Πένυ Σκάρου εντάσσεται στο πλαίσιο της υποστήριξης που παρέχει με συνέπεια η RAPID σε αθλητές ΑμεΑ διαφόρων αγωνισμάτων από το 2017.

Θα είμαστε κοντά στην Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας με Αμαξίδιο σε όλη την πορεία μέχρι τους Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Η RAPID ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα υποστηρίζει περισσότερες από 500 μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε τρεις ακόμη χώρες. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα εταιρικών αναγκών, τις οποίες ομαδοποιούμε σε πέντε πυλώνες:

  • Λογιστική – Φοροτεχνική – Tax Optimisation
  • Οικονομική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός
  • Χρηματοδότηση  (Επιδοτήσεις, Δάνεια, Funds, Franchise)
  • Financial Software & ERPs
  • Online Παρουσία & Προβολή (e-shops, websites, fb pages)

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Εταιρική Παρουσίαση