Συμπληρωματικές αιτήσεις ενίσχυσης από επιχειρήσεις του πολιτισμού

Το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ θα δέχεται έως 31 Ιανουαρίου συμπληρωματικές αιτήσεις ενίσχυσης από επιχειρήσεις του πολιτισμού, και δη θέατρα, κινηματογράφους, μουσικές σκηνές, συναυλιακούς χώρους και διανομείς κινηματογραφικών ταινιών.

Συμπληρωματική αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι επιχειρήσεις που δικαιούνται την εν λόγω ενίσχυση βάσει της ΚΥΑ 107422/2021 και υπέβαλαν ήδη αίτηση έως τις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Η εν λόγω διαδικασία εξυπηρετεί τρεις σκοπούς:

  1. Να περιλάβουν οι δικαιούχοι και τον μήνα Δεκέμβριο στην αίτησή τους.
  2. Να προβούν οι δικαιούχοι σε διορθώσεις ή να προσθέσουν δικαιολογητικά.
  3. Να υποβάλλουν – όσοι εκ των δικαιούχων δεν το έπραξαν ήδη – υπεύθυνη δήλωσης υπαγωγής στο Προσωρινό Πλαίσιο ή στον Καν. De Minimis.

Ενημερωθείτε σήμερα δωρεάν από την RAPID για όλα τα ευεργετήματα που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον COVID-19. Τηλ. 211 411 5217, e-mail: info@rapidsoft.gr.

Η RAPID ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα υποστηρίζει περισσότερες από 500 μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε τρεις ακόμη χώρες.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα εταιρικών αναγκών, τις οποίες ομαδοποιούμε σε πέντε πυλώνες:

Λογιστική – Φοροτεχνική – Tax Optimisation

Οικονομική Παρακολούθηση & Προγραμματισμός

Χρηματοδότηση

Financial Software & ERPs

Online Παρουσία & Προβολή

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην Εταιρική Παρουσίαση